despre noi
Noutati
Imagini
Contact
Va recomandam sa vizitati :

www.angst.ro
www.sibiusalami.com
Angst pe Facebook

  TERMENI LEGALI
1. Acest site, www.santivia.ro ("Site") este proprietatea ANGST RO SRL, o societate comerciala infiintata si functionand in conformitate cu legea romana.

2. ANGST a creat acest Site pentru divertismentul, informarea, educarea si comunicarea catre utilizatori. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a descarca materialele aparute in continutul Site-ului, insa numai pentru folosirea acestora in scop personal, utilizatorul fiind obligat sa respecte drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceste materiale.

3. Utilizatorii acestui Site vor respecta conditiile de utilizare mentionate in continuare. Prin simpla accesare a acestui Site ati agreat in mod neconditionat si ati luat la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si ANGST sunt inlocuite cu prevederile acestor conditii de utilizare. Datorita faptului ca neacceptarea acestor conditii de utilizare nu poate fi probata decat prin neaccesarea Site-ului, aceste conditii va vor incumba si dumneavoastra indiferent daca ati accesat sau nu pagina.

4. In vederea informarii complete si corecte asupra conditiilor de utilizare ale acestui Site, este necesar sa vizitati acesta pagina in mod periodic, deoarece ANGST isi rezerva dreptul de a modifica sau completa aceste conditii de utilizare. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site si va vor fi aplicabile, independent de accesarea acestei pagini.

5. De asemenea, ANGST poate modifica in orice moment continutul acestui Site, total sau partial si /sau respectiv a prezentelor conditii de utilizare, fara a oferi utilizatorilor nici o garantie expresa sau implicita, acest Site fiind oferit in starea in care se afla in momentul accesarii.

6. Va aducem la cunostinta faptul ca marcile inregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Marci Inregistrate") din continutul Site-ului sunt marci inregistrate si neinregistrate ale ANGST RO SRL si ale altora. Nimic din continutul Site-ului nu va putea fi interpretat ca acordand implicit, prin derogare sau in alt fel, orice licenta sau drept de a folosi oricare dintre marcile inregistrate prezentate pe Site fara aprobarea scrisa a ANGST sau a tertei parti care detine drepturile asupra marcii inregistrate prezentate pe Site. Utilizarea unei Marci care apare si este folosita pe acest Site sau oricare continut al acestui Site, in tot sau in parte, este strict interzisa, in afara exceptiilor prevazute in aceste “conditii de utilizare”.

7. Mentionam ca asupra tuturor materialelor continute de acest Site, ANGST detine drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Astfel, orice persoana care acceseaza acest Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui Site, fara acordul prealabil scris al ANGST.

8. Exceptand interdictia mentionata anterior, orice utilizator va putea imprima o singura data continutul oricarei parti a acestui Site, numai pentru uz personal, non-comercial si informativ, fara a putea aduce nici o modificare continutului informatiei astfel copiate.

9. Subliniem faptul ca imaginile persoanelor sau ale locurilor prezentate in acest Site sunt fie proprietatea ANGST sau folosite cu permisiune de catre ANGST. Folosirea acestora de catre orice utilizator sau de catre orice persoana autorizata de acesta este interzisa, in afara cazurilor specifice prevazute prin aceste “Conditii de utilizare” sau a altor cazuri in care permisiunea expresa de utilizare a fost prevazuta in continutul Site-ului.

10. Va informam ca orice informatie transmisa sau dispusa in mod voluntar pe Site devine proprietatea ANGST sau a societatilor afiliate acesteia si va putea fi utilizata in orice scop dorit de ANGST cu respectarea legislatiei in vigoare. De asemenea, ANGST poate utiliza fara nici un fel de restrictii orice idee, concept, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa in mod voluntar de orice utilizator catre Site, in orice scop ar fi fost facuta.

11. Daca aveti o idee noua, o sugestie sau o propunere catre ANGST va rugam sa n-o faceti publica prin trimiterea acesteia pe Site, ci va solicitam ca in acest caz sa trimiteti o scrisoare catre compania noastra locala ANGST RO SRL, Sos Bucuresti-Targoviste, nr 298, Buftea, jud Ilfov, si veti fi contactat daca ideea dumneavoastra va fi considerata interesanta.

12. Va punem in vedere faptul ca este interzisa folosirea acestui Site pentru a afisa sau transmite orice fel de comunicare avand un caracter discriminator, pe criterii de sex, religie, rasa, convingeri politice,varsta etc., amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, calomniator, licentios, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament apt sa genereze o infractiune. In cazul realizarii unor astfel de comunicari, veti fi pe deplin raspunzatori atat din punct de vedere penal, contraventional precum si din perspectiva raspunderii civile.

13. Orice comunicare interactiva sau postare individuala explicita sau implicita, realizata de catre utilizatorii acestui Site in mod direct sau indirect, se va face cu respectarea regulilor de convietuire sociala, fiind interzise transmisiile care pot sa constituie sau sa incurajeze un comportament care ar putea da nastere unei infractiuni sau unei forme a raspunderii civile.

14. Folosirea acestui Site in scop publicitar sau pentru orice fel de cerere/oferta avand caracter comercial de catre utilizatori este interzisa.

15. Va informam asupra faptului ca ANGST nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea intrebarilor, comentariilor, sugestiilor sau mesajelor transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site.

16. Sunt exceptate de la regula de mai sus datele cu caracter personal ale oricarui utilizator, precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail, transmise pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate, care vor deveni astfel confidentiale.

17. Dorim sa va anuntam ca ANGST depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea ANGST nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

18. Exista posibilitatea ca pe acest Site sa apara link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul ANGST. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le utilizeaza.

19. ANGST isi declina in mod special orice raspundere in cazul in care aceste site-uri sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu confera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv, sunt licentioase sau calomnioase, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop sau incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti.

20. ANGST nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site.

21. Nici ANGST si nici societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sai sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea Site-ului nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, incidente sau alte daune legate de utilizarea acestui Site sau a continutului sau, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea producerii unor astfel de daune.

22. De asemenea, ANGST nu va raspunde pentru daunele sau virusii care ar putea afecta computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site, sau descarcarii oricarui material, informatii, imagini video sau audio, text etc.

23. ANGST nu va fi tinuta raspunzatoare pentru daunele, costurile, cheltuielile si sumele privind orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva sa ca urmare a neglijentei, gresitei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau a incalcarii din partea dvs a „termenilor legali”.

24. Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Romania.