Despre noi
Noutati
Imagini
Contact
Va recomandam sa vizitati :

www.angst.ro
www.sibiusalami.com
Angst pe Facebook

  BENEFICII

SantiVia este rezultatul cercetarilor noastre din ultimii 4 ani cand, alaturi de gust si calitate, am dorit sa dezvoltam un concept nou, acela de produs din carne pentru o viata echilibrata.

In ziua de astazi, tot mai multe persoane se confrunta cu un nivel sporit de stres, sedentarism, dezechilibru intre viata personala si cea profesionala, poluare; se resimte din ce in ce mai mult nevoia de relaxare, de retragere catre liniste, de curatenie materiala si spirituala, adica fiecare dintre noi cauta calea spre echilibru.

Gama este adresata in special persoanelor active, care au nevoie de o alimentatie consistenta, cu o compozitie de elemente benefice organismului.

SantiVia reprezinta o gama de alimente rafinate, cu acelasi gust savuros al mezelurilor Angst, care ajuta la pastrarea calitatii vietii, deoarece nivelul redus de sare si de grasimi ajuta la reducerea riscului imbolnavirii.
Multumim consumatorilor nostri care ne-au ajutat prin sugestii, prin participare la cercetari si analize, prin sustinerea permanenta pe care au avut-o fata de Angst.

Iata mai jos opiniile specialistilor pe baza carora ne-am dezvoltat acest concept revolutionar.

- Produse cu continut redus de grasimi
- Produse cu continut redus de sare
- Despre fibre